HUR VÄLJER JAG ÖRHÄNGEN? 4 ENKLA REGLER FÖR ATT VÄLJA ÖRHÄNGEN SOM ETT PROFFS


HUR VÄLJER JAG ÖRHÄNGEN? 4 ENKLA REGLER FÖR ATT VÄLJA ÖRHÄNGEN SOM ETT PROFFS

  • به اشتراک گذاشتن در:

Örhängen har alltid varit en av de mest grundläggande smyckena för kvinnor. Det är säkert att säga att kvinnors örhängen aldrig kommer att gå ur stil. Detta till synes inte så komplicerade tillbehör har dock funktioner när man väljer, som man bör vara uppmärksam på. Oavsett hur utomordentligt vacker juvelen kan vara, bör man inte glömma att den är avsedd att komplettera dess ägares utseende och betona exakt dess värdighet.
Det finns så många huvudpunkter som du bör vara uppmärksam på när du väljer örhängen.

Den första och mycket viktiga punkten är vilken typ av örhängen som passar en viss oval i ansiktet.... Naturligtvis är alla ansikten unika, men beroende på formen kan de delas upp i flera grupper villkorligt: ​​ovala, fyrkantiga, rektangel, cirkel, triangel, romb, päron.

Den ovala bestäms av det faktum att ansiktsbredden är en och en halv gånger mindre än längden, det finns en liten rundhet och balans mellan ansiktsdrag.
Om en tjej har den här typen av ansikte blir det lättare för henne att göra ett val, bokstavligen alla typer av örhängen kommer att göra
Torget har rakare linjer, kindben, panna och haka har nästan samma bredd. Huvudsyftet med örhängen för denna typ av ansikte är att visuellt släta och sträcka ansiktsformen. I det här fallet är runda eller ovala örhängen, droppörhängen, dingla örhängen perfekta. Örhängen med skarpa hörn eller fyrkantiga former bör undvikas.En rektangel är när ansiktsbredden är mindre än längden och templen och hakan är ungefär lika breda. Huvudprincipen när man väljer örhängen för denna typ av ansikte är att visuellt expandera kindbenen så att de verkar mer voluminösa. Stora runda, fyrkantiga eller triangulära örhängen är lämpliga för detta ändamål. Ljusa örhängen klarar också denna uppgift. Avlånga örhängen rekommenderas inte. 

En cirkel är när bredden och längden på ansiktet är lika. För denna typ av ansikte är det nödvändigt att göra det visuellt mer långsträckt, dvs. ett bra alternativ att använda långa örhängen eller droppörhängen. Triangulära, fyrkantiga och rektangulära former är också bra val, men örhängen med voluminösa former bör undvikas.Triangeln kännetecknas av breda tempel och gradvis avsmalnande mot hakan. Här är det nödvändigt att visuellt göra den nedre delen av ansiktet bredare och örhängen med korta runda hängen eller örhängen hjälper till med detta. Pinnar med steninsatser eller örhängen med stora hängen är också lämpliga. Det är bättre att inte välja stora örhängen som är breda överst och avsmalnar mot botten. Rhombus kännetecknas av breda kindben, smal panna och haka.
Definitivt passar långsträckta örhängen och nejlikor ditt ansikte. Du kan balansera denna typ av ansikte tack vare diamantformade örhängen. Stora örhängen bör undvikas. De utvidgar de redan massiva kindbenen visuellt.Den päron kan särskiljas genom en smal panna och ett ansikte utsträckt mot hakan. För denna typ är valet väldigt litet: små nejlikor och örhängen med en raffinerad form. Ack, ingenting mer fungerar. För att inte utvidga den nedre delen av ansiktet ännu mer är det bättre att inte använda stora örhängen i olika former.Den andra inte mindre viktiga punkten är förhållandet mellan frisyren och valet av örhängen.

Höga frisyrer (höga bullar, frisyrer för bouclies, snäckor, bullar etc.), där nacken och öronen är öppna, långa örhängen med hängen samt kedjaörhängen, är perfekta. Det finns inga helt olämpliga alternativ här.

För uppsamlat hår på baksidan av huvudet (låga bullar, bullar, rullar) är långa raffinerade örhängen lämpliga. Om öronen är öppna kan du bära örhängen eller runda örhängen.

För korta hårklippningar är det bättre att välja örhängen som är längre än håret.

För voluminösa frisyrer med vågor och lockar är ljusa örhängen perfekta.

Långt flytande hårperfekt i kombination med små hängsmycken eller örhängen.

För en asymmetrisk frisyr är det bästa alternativet olika örhängen, när det finns en voluminös örhänge på det öppna örat och en liten obetydlig tapp på örat, som är dolt under håret.Den tredje punkten, som också är värt att uppmärksamma, är färgkombinationen, nämligen valet av örhängen beroende på hudton, ögon och hårfärg.

Med en hudton är allt ganska enkelt: en tjej med en varm hudton är bättre att välja örhängen i brons och guldfärger, och den kalla hudtonen kombineras vackert med smycken med en kall metallisk glans.

När det gäller ögonfärgen finns det två alternativ : välj örhängen med en färgad insats som ligger nära ögonskuggan eller spela på kontrast.
När det gäller färgspel är det viktigt att ta hänsyn till att örhängen bör ge ögonen uttrycksfullhet och inte "undertrycka" deras färg.

Så för ägare av blå ögon är blå, blå, lila nyanser lämpliga, liksom ett kontrasterande alternativ - dessa är orange, bärnsten och gula färger. Turkos, smaragd och växtbaserade nyanser kommer att se bra ut

med gröna ögon , liksom ett kontrasterande alternativ - dessa är orange, röda och karmosinröda färger.

Ljusbruna (hassel) ögonkompletterar perfekt insatserna av bärnstensfärgade och gulgröna nyanser, liksom ett kontrasterande alternativ - dessa är lila-lila och granatinsatser.

Ägare av mörkbruna ögon kommer att dra nytta av de rika nyanser av röda, gröna, blå och gyllene färger.

Glöm inte att insatser gjorda av genomskinliga stenar, ljusa nyanser (pärlor, pärlemor) är lämpliga för alla ögonfärger .

När det gäller hårfärg passar pastelljus nyanser väl för blondiner, örhängen med ljusa stenar är lämpliga för brunetter och rödhåriga tjejer, brunhåriga kvinnor bör välja örhängen med färgade insatser i varma färger och ljushåriga tjejer är lämpliga för hela sortimentet av färger, beroende på hårets nyans.

5870 بازدید